Filter function not working

Archived. To ask for help, please use our new help center.
scott_eave
Posts: 24
Joined: Sat Aug 02, 2014 12:49 pm

Re: Filter function not working

Post by scott_eave » Mon Aug 11, 2014 5:36 pm

just tried it....albeit only a few times and seems to be working better.

will keep at it......

thx for working this.

scott_eave
Posts: 24
Joined: Sat Aug 02, 2014 12:49 pm

Re: Filter function not working

Post by scott_eave » Mon Aug 11, 2014 5:50 pm

kept trying it and soon nothing would come through at all with 'best match' filter....no matter if date used or not.

as soon as I went back to 'distance' filter many items appeared.

seems the fix it blocking all results now.... ?

User avatar
Tempest Nathan
Site Admin
Posts: 1371
Joined: Fri Apr 18, 2008 10:06 pm
Contact:

Re: Filter function not working

Post by Tempest Nathan » Mon Aug 11, 2014 6:22 pm

scott_eave wrote:kept trying it and soon nothing would come through at all with 'best match' filter....no matter if date used or not.

as soon as I went back to 'distance' filter many items appeared.

seems the fix it blocking all results now.... ?
Do you have an example search link? The one you posted before seems to be giving results, at least for me: http://www.searchtempest.com/search?sea ... subcat=msa

scott_eave
Posts: 24
Joined: Sat Aug 02, 2014 12:49 pm

Re: Filter function not working

Post by scott_eave » Mon Aug 11, 2014 8:22 pm


scott_eave
Posts: 24
Joined: Sat Aug 02, 2014 12:49 pm

Re: Filter function not working

Post by scott_eave » Tue Aug 12, 2014 2:04 pm



scott_eave
Posts: 24
Joined: Sat Aug 02, 2014 12:49 pm

Re: Filter function not working

Post by scott_eave » Sat Aug 16, 2014 9:01 am

seems to be working....

I agree with an earlier post of yours....the Yahoo 'best match' filter still seems to miss a number of items using the 'title' filter.....

is this a situation where 'code' guys just can't leave well enuf alone ?

periodically the thing works great, then all of a sudden it becomes essentially worthless......grrrrrrr.

scott_eave
Posts: 24
Joined: Sat Aug 02, 2014 12:49 pm

Re: Filter function not working

Post by scott_eave » Sat Aug 16, 2014 10:48 pm

ehhhh....

I would say the fix did not take...or Yahoo is at it again....

using 'best match' .....in musical instruments.....'titles' only....

http://www.searchtempest.com/search?sea ... subcat=msa

User avatar
Tempest Nathan
Site Admin
Posts: 1371
Joined: Fri Apr 18, 2008 10:06 pm
Contact:

Re: Filter function not working

Post by Tempest Nathan » Sun Aug 17, 2014 12:12 am

scott_eave wrote:ehhhh....

I would say the fix did not take...or Yahoo is at it again....

using 'best match' .....in musical instruments.....'titles' only....

http://www.searchtempest.com/search?sea ... subcat=msa
It was more of a partial work-around than a fix, but yes, I noticed as well that it still not filtering properly. I have sent them another bug report. Likely will have to wait a few more weeks for a response. Honestly I would suggest just sticking with the Google-powered sorts. The only reason I keep this one around is to have a fallback in case something goes catastrophically wrong on Google's end.

scott_eave
Posts: 24
Joined: Sat Aug 02, 2014 12:49 pm

Re: Filter function not working

Post by scott_eave » Sun Aug 17, 2014 9:31 am

too bad....as their best match is faster and more efficient than the other filters. oh well......

Locked