Can't get brand & price filters to work

Archived. To ask for help, please use our new help center.
Locked
larryp76
Posts: 4
Joined: Fri Mar 21, 2014 8:04 am

Can't get brand & price filters to work

Post by larryp76 » Mon Mar 24, 2014 8:20 am

Nathan, Sorry to have to ask for help again so soon. I am unable to get brand and price filters to work. I am looking for a project. Looking for a Honda motorcycle priced between $100 and $1000. I set $100 low to avoid all the craigslist posts with $1 in title and parts for Honda motorcycle. If I can't find a Honda then I will look for Yamaha or Suzuki, etc. URL follows, Thanks again for help on keywords last Friday. Larry
http://www.searchtempest.com/results.ph ... axAsk=1000

User avatar
Tempest Nathan
Site Admin
Posts: 1371
Joined: Fri Apr 18, 2008 10:06 pm
Contact:

Re: Can't get brand & price filters to work

Post by Tempest Nathan » Mon Mar 24, 2014 2:01 pm

Above your results you should see a big yellow box that says something like, "craigslist price settings are disabled in this mode. Find out why." Click that and it should explain why. ;)

larryp76
Posts: 4
Joined: Fri Mar 21, 2014 8:04 am

Re: Can't get brand & price filters to work

Post by larryp76 » Tue Mar 25, 2014 9:14 am

Nathan< Thanks again. I would like to say another time, SearchTempest is a marvel to me, good work. From the looks of posts, If I wasn't asking dumb questions you wouldn't have anything to do. I promise to try and keep the traffic down. Thanks , Larry

User avatar
Tempest Nathan
Site Admin
Posts: 1371
Joined: Fri Apr 18, 2008 10:06 pm
Contact:

Re: Can't get brand & price filters to work

Post by Tempest Nathan » Tue Mar 25, 2014 2:53 pm

Ha, no worries. And lately I've had plenty to do fixing bugs of my own creation! :P Getting back to that now...

Locked