SINGLE LIST MODE NOT WORKING

Archived. To ask for help, please use our new help center.
Locked
cartel
Posts: 4
Joined: Fri Aug 19, 2016 11:21 pm

SINGLE LIST MODE NOT WORKING

Post by cartel » Sun Sep 23, 2018 5:39 pm

Can you make it default?
Switching between single and direct does nothing today.
Sometimes it works, sometimes it dont.

I really dont have the time or patience to debug it.

Please just make it default.

cartel
Posts: 4
Joined: Fri Aug 19, 2016 11:21 pm

Re: SINGLE LIST MODE NOT WORKING

Post by cartel » Sun Sep 23, 2018 5:41 pm

after posting this, I was greeted with:

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_messenger.php on line 506: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 1836: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3268)

forum has issues

User avatar
Tempest Nathan
Site Admin
Posts: 1371
Joined: Fri Apr 18, 2008 10:06 pm
Contact:

Re: SINGLE LIST MODE NOT WORKING

Post by Tempest Nathan » Sun Sep 23, 2018 7:25 pm

As far as I can tell, switching to single list mode is working. I'm confused when you say it works "sometimes". If it's your preference, why not just leave it once it's set? Do you have cookies disabled? That could explain why it's not remembering your setting.

I'll look into the forum error. We should probably just lock these forums though, since other ways of handling feedback and support requests are more convenient at this point. (IE email support and support portal: https://support.searchtempest.com/hc/)

User avatar
Tempest Nathan
Site Admin
Posts: 1371
Joined: Fri Apr 18, 2008 10:06 pm
Contact:

Re: SINGLE LIST MODE NOT WORKING

Post by Tempest Nathan » Sun Sep 23, 2018 7:46 pm

I'm actually going to go ahead and archive these forums actually, but please feel free to email us for more help: https://www.searchtempest.com/contact

Locked