Page 4 of 4

Re: Hank's Helper Beta Test

Posted: Sun Nov 15, 2009 9:51 pm
by Tempest Nathan
Ooooh ok, that's actually expected. It's because when the results are opened inline you're not technically visiting the links, so they're not highlighted automatically. I work around by manually making them purple, but unfortunately there's no way to make the browser remember that.

Re: Hank's Helper Beta Test

Posted: Mon Nov 16, 2009 5:57 am
by OldNuc
Well, as of this early AM, its working again. Who knows why, its a computer. :mrgreen:

Update: Nope. The browser only remembers them if I visit the link directly through Craigslist. Looks like a consistent fail.

Re: Hank's Helper Beta Test

Posted: Fri Nov 20, 2009 10:25 am
by Tempest Nathan
OldNuc wrote:Update: Nope. The browser only remembers them if I visit the link directly through Craigslist. Looks like a consistent fail.
Searchtempest Nathan wrote:Ooooh ok, that's actually expected. It's because when the results are opened inline you're not technically visiting the links, so they're not highlighted automatically. I work around by manually making them purple, but unfortunately there's no way to make the browser remember that.
If you want them to stay purple next time you go to the page, you can open the ads in new tabs instead (by middle clicking on the links).
Edit: I think I've found a work-around for this! Links should now stay highlighted when revisiting the page.

Re: Hank's Helper Beta Test

Posted: Sat Dec 12, 2009 10:09 am
by bcs4
Good morning. I've been having trouble for the past 3 weeks. If I search for BMW, any model, from 1970-1980 it pulls every car of every make of that age that is listed. I looked at the language in the search tempest search and it looks like HH is putting in the correct search variables. It has done this on Vista and Win 7 using IE 8. Thanks!

Re: Hank's Helper Beta Test

Posted: Sat Dec 12, 2009 3:04 pm
by Tempest Nathan
bcs4 wrote:Good morning. I've been having trouble for the past 3 weeks. If I search for BMW, any model, from 1970-1980 it pulls every car of every make of that age that is listed. I looked at the language in the search tempest search and it looks like HH is putting in the correct search variables. It has done this on Vista and Win 7 using IE 8. Thanks!
Yeppers, that was a bug. Thanks, and fixed!

Re: Hank's Helper Beta Test

Posted: Fri Jan 15, 2010 2:47 pm
by ppetersen
For Mercedes Benz autos . Most people list them as Mercedes or Mercedes Benz vs - " MercedesBenz" as you have it. A lot of Mecedes cars don't show up using Hank's Helper automotive search . Please change it. - Thanks

Re: Hank's Helper Beta Test

Posted: Sat Jan 16, 2010 3:04 pm
by Tempest Nathan
ppetersen wrote:For Mercedes Benz autos . Most people list them as Mercedes or Mercedes Benz vs - " MercedesBenz" as you have it. A lot of Mecedes cars don't show up using Hank's Helper automotive search . Please change it. - Thanks
Thanks for pointing that out. I'm out of town until Monday, so I'll get it fixed by then at the latest.
Edit: Aaand done.